De perfekte køkkengulve

Står du og skal have nye køkkengulve? Dit køkkengulv kan have stor betydning for oplevelsen af køkkenet. Idet køkkenet anvendes på daglig basis, er det vigtigt at tænke på holdbarheden og modstandsdygtigheden i forhold til skidt og rengøring. Ligesom at alle andre boligartikler skifter i, om det er på mode, så ændrer trenden for køkkengulve sig ligeledes. Læs nærmere og få inspiration til de nuværende trends for køkkengulve.

Forskellige typer af køkkengulve

De fleste ønsker et køkkengulv, som er æstetik pænt og samtidig praktisk. For at få de perfekte køkkengulve, skal de matche dine behov og ønsker. Det er derfor en fordel, hvis du tænker over, hvad dit køkkengulv skal kunne. For eksempel om det skal være let at rengøre, slidstærkt eller lydabsorberende. Udvalget af køkkengulve er stort, og der er skiftende trends. Det kan derfor være en god idé at nøje tænke over, hvilket materiale du vælger. At få nyt køkkengulv er nemlig en omfattende proces, som ikke lige gøres om.

Epoxygulv køkken

Hvis du går efter et mere unikt gulv, der er råt i looket og samtidig slidstærkt og hårdført, så er epoxygulv køkken en oplagt mulighed for få dit perfekte køkkengulv. Denne type af gulv er nemlig resistente overfor mange kemikalier, og anvendes på denne baggrund ofte i professionelle og industrielle køkkener.

Trægulv i køkkenet

Trægulve giver varme i køkkenet og er naturlig i dets æstetiske udtryk. De har derimod en mindre holdbarhed, da de er modtagelige overfor ridser og slid. Trods at dine trægulve er behandlet, kan træet suge, hvis du spilder, hvilket kan fører til permante pletter.

Vinylgulv til køkkenet

Sådan et gulv er et mere prisvenligt gulv, og det er samtidig nemt at holde rent for snavs og pletter. Det har en glat overflade, der er slidstærk og afvisende overfor flydende væsker, hvilket gør det nemmere, når der skal vaskes gulv.