Døjer du med hold i nakken? Sådan kan du nemt slippe af med ubehaget

Oplever du at vågne op med en øm nakke eller måske endda hold i nakken? Så er der muligvis råd at hente for dig, der gerne vil slippe af med det. For der findes nogle metoder og løsninger, der alle mindsker risikoen for hold i nakken. En god nattesøvn, med den rigtige hovedpude og bedre siddepositioner kan være de første skridt til at slippe af med den belastning i hverdagen, det er at døje med hold i nakken.

Løsningen kan måske findes i løbet af natten

Hold i nakken opstår desværre mange gange på grund af belastning eller spændinger, fordi du har ligget forkert imens du har sovet. Det er heldigvis en form for belastning der nemt kan undgås. Den rigtige pude kan gøre rigtig meget for din ergonomi når du sover. For eksempel findes der puder der anvender en speciel teknologi der gør den mindsker risikoen for at du ligger forkert i flere timer og dermed kan opleve at vågne op med hold i nakken. En Dunlopillo pude kan hjælpe på hold i nakken, ellers kan du også alternativt finde en hovedpude der anvender en lignende teknologi, hvor komfort er i højsædet.

Gør noget godt for dig selv

Når den rigtige ergonomiske pude er i hus, er det også vigtigt at du forbliver ekstra opmærksom på hvordan du bevæger nakken i det daglige. Det siger jo sig selv, men vi skal alle helst undgå pludselige og besværlige bevægelser. Hvis du tager dig selv i at uhensigtsmæssigt gå at spænde i løbet af dagen, så øv dig lidt på at afspænde, når du sidder eller ligger på en forkert måde. Måske finder du også ud af andre glædelige, effekter ved at ligge bedre og have taget et klogt valg af pude, såsom en bedre søvn generelt.