Få din iPhone fikset – det er tit pengene værd

Har du tabt din iPhone på gulvet? Velkommen i klubben. Covers er nærmest en nødvendighed, når du ejer en smartphone, for deres skærme går itu så let som ingenting. Men et cover beskytter ikke mod alle slag, din iPhone kan møde, så er du en stor nok klodsmajor, vil du sikkert ende med revner i skærmen alligevel. Nå, men du kan sagtens få din iPhone repareret, hvis den ikke er helt smadret.

Er der gennemskuelighed omkring priserne?

Ønsker du at finde et firma, der tilbyder reparation af iPhones til gennemskuelige priser, så klik her for at finde ét. Generelt kan det være afskrækkende ift. at opsøge en reparatør, at du ikke kender deres priser og derfor mistænker, at de for den enkelte kunde bare vælger den pris, de tror, at de kan slippe afsted med. Af den grund er det godt at finde en forhandler, hvor priser fremgår tydeligt.

Hvor længe skal du vente under reparation?

Desuden er det relevant at kunne se, hvor lang en ventetid du kan forvente, når at du skal have din iPhone fikset. Du har trods alt ikke hele dagen. Heldigvis kan nogle forhandlere, fx dén forhandler linket til ovenfor, fortælle dig, hvad du kan forvente, at reparationer som udskiftning af mikrofon, bagkamera og Home-knap tager af tid, så du kan planlægge reparatørbesøg midt i en travl hverdag.

Sammenlign priser på reparationer

Hvorfor stå med en telefon, der ikke virker, eller som er grim at kigge på, hvis du kan få den sat i god stand hos en kyndig reparatør. Tjek priser på reparationer online – så bliver du hurtigt afklaret med, om omkostningerne for at få en flot smartphone igen er til at overkomme. Svaret er, at det vil de som regel være, for det koster ikke alverden at udføre reparationer af en telefons slidte hardware.