Få plads til alt gør-det-selv-mandens udstyr

De fleste kan nok blive enige om, at det er vigtigt, at ens hjem afspejler ens interesser og personlighed. Det kan selvfølgelig give mening i forbindelse med indretningen, når man står til at skulle vælge mellem stilarter, farver og materialer. Det kan dog også være en vigtig ting at have for øje, når man skal prioritere, hvad der er plads til. For har man for eksempel en hobby, der kræver lidt mere udstyr end de fleste, så er det ikke bare givet, at det kan passe ind i selv det mindste hjem. For gør-det-selv-manden kan det dog betyde meget, at man så skaber pladsen til det.

Skab et værksted

Det, at bygge ting selv, kræver plads. Det skyldes ikke mindst, at der kan være behov for flere maskiner og meget udstyr. Det betyder altså også, at det vil være en stor fordel med et værksted.

Når man har en særlig plads til sit værksted, så kan man nemmere begynde at indrette på en måde, der giver god mening. Ofte handler det jo om at udnytte den plads man har bedst muligt. Så kan man tage stilling til, om man har plads til en stor bordrundsav eller en mindre kapsav.

Måske er der plads til et værksted…

  • I et mindre rum
  • I en del af garagen
  • I et skur i haven
  • Eller i kælderen

Man er bare nødt til at sætte pladsen af til det.

Vælg fleksible løsninger

Er det så trængt på værkstedet, så skal man måske kigge på, om der er plads til nogle mere fleksible løsninger. Det kan være den slags løsninger, der kan bruges på flere forskellige måder. Nogle gange må man tænke kreativt i indretningen.

De fleste vil for eksempel have brug for et arbejdsbord, men hvis man ikke har meget plads, så kan en fleksibel løsning være et klapbord, eller et foldebord til væggen.