Forny din udendørsbelysning

Der er mange måder, hvorpå man kan skabe et hyggeligt og komfortabelt udendørsmiljø – men en af de helt vigtige er belysningen! For at skabe et rum på din terrasse, din altan eller i din pavillon, som gør, at du har lyst til at bruge lang tid, og også hen på de lidt senere aftentimer, skal du have en god belysning – så du kan blive ved med at se hyggen. Der findes mange lyskilder, som du kan bruge udendørs. Her kan du finde inspiration til hvilken vej, du skal gå.

Lyskæder og lanterner

En af de helt gode, gamle er lyskæder. De er praktiske, da de kan hænges op i loftet eller langs en væg eller mur, og giver en rigtig hyggelig og gullig belysning. Lyskæder fås i mange forskellige længder og pærestørrelser og kan bruges både udendørs og indendørs.

Du kan også bruge rigtig mange fine lanterner udendørs. Du kender sikkert den klassiske, gamle metal-lanterne, som du sætter et stearinlys ind i. Denne form for lanterne holder stadig og er rigtig hyggelig. Du kan også få en solcelle lanterne, som er rigtig god i sommermånederne. Om dagen kan lampen stå og lade pæren op gennem solens stråler, og så kan du nyde lyset hele aftenen – og nyde, at energien er forekommet på bæredygtig vis. Der findes også LED-lanterner, som kan lyse hele året rundt og er utroligt holdbare i alt slags vejr.

Lyset til din fest

Du kan skabe den perfekte have- eller terrassefest med masser af udendørs lanterner, lyskæder og stearinlys. Der er intet, der kan skabe en stemning som smuk og hyggelig belysning. Behagelige møbler, forfriskende eller varme drikkevarer, varme tæpper og godt selskab – i godt lys. Skab gode minder i din have og inviter dine yndlingsmennesker til at nyde aftnerne med dig. Skab de sommeroplevelser, som du sent kommer til at glemme.