Skal du bygge til eller bygge om?

Business colleagues having a conversation. They are discussing a charts and graphs on a laptop computer. They are both young business people casually dressed in an office. Could be an interview or consultant working with a client.

Din bolig er sikkert den største investering i dit liv. Så uanset om du vil bygge noget helt nyt eller om du vil renovere din nuværende bolig, så er det vigtigt at du arbejder sammen med de bedste entreprenører.

Skal du have nyt tag eller repareret soklen? Skal du have bygget en ny udestue eller måske en lækker terrasse lige i aftenskolen? Et hjemmekontor? Større badeværelse? Nyt køkken? Eller måske et nyt tag?

Ja, der er masser af muligheder – men hvordan ved du, hvad der er det rigtige for dig? Det kan du finde ud af ved at kigge på bygge.dk

Det er trygt og enkelt at samarbejde med os. Vi arbejder kun sammen med kvalificerede fagfolk og vi udfører løbende evalueringer på alle fagfolk.

Hvad er bygge.dk?

Det er et samlingssted for entreprenører inden for alle faggrupper, så uanset hvad dit byggeprojekt går ud på, så har vi en fagmand der er både kvalificeret og kompetent til at hjælpe dig. Vi udvælger alle entreprenører nøje og leder dem igennem en interviewproces, før de kan blive samarbejdspartnere hos os.

Hvad skal jeg gøre?

Først og fremmest skal du registrere dit projekt på vores website. Så ringer vil til dig for en personlig samtale om dit projekt. Så matcher vi dig med tre entreprenører der ved alt om dit byggeprojekt. Til sidst modtager du forskellige tilbud og du kan sammenligne dem på pris, kvalitet, starttidspunkt og hvad der ellers er vigtigt for dig, og så vælger du det bedst tilbud.

Du er meget velkommen til at ringe til os eller sende os en mail under hele tilbudsprocessen, så du får al den information, som du har brug for. Du kan også kigge i vores udvalg af guider med prise og projekter.

Det er såre simpelt! Og det er gratis for privatpersoner!