Tips til en kold vinter med dyre varmepriser

Vinteren nærmer sig, og i år bliver det med hastigt stigende varmepriser som en ekstra udfordring, når kulden melder sin ankomst. For mange betyder det, at de er tvunget til at skrue ned for varmen, for at økonomien kan klare skærene. Det betyder selvfølgelig, at det bliver koldere at være i sit hjem. Det kan nemt føre til fortvivlelse og frygt for fremtiden, men heldigvis kan man holde varmen på andre måder end at skrue op for radiatoren. Her har vi samlet et par tips til, hvordan din vinter bliver lige så dejlig og hyggelig, som den plejer

Sikr nattesøvnen med en varm dyne

En ofte overset del af menneskeligt velvære er, at man optimerer sin søvn. Selvom sundhed er oppe i tiden, så overser rigtig mange danskere, hvor vigtig søvnen faktisk er. Derfor er det essentielt, at du får sovet ordentligt, og det kan en af disse kapok dyner og puder hjælpe dig med. De sikrer ikke alene komforten, så du ligger godt og trygt, de holder også på varmen. De særlige kapok-fibre forhindrer fugt, og det gør at du meget bedre kan holde varmen hen over vinteren.

Uld er guld

Som vores nordlige, norske brødre altid siger, så er uld guld. Uld er genialt til en kold vinter, da det simpelthen bare holder varmen inde. Det er derfor uld er guld værd. Hvis natten bliver rigtig kold, kan du med fordel lægge et uldtæppe over din nye dyne, og så kan du med garanti holde varmen. Du kan også strikke eller købe et par lækre uldtrøjer- og sokker. Så kan du for alvor kan skrue ned for radiatoren, mens du alligevel holder varmen. Vinterens helt store tip er altså at investere lidt i uld, så du kan spare rigtig meget på gasregningen, mens du stadig klarer dig igennem en kold vinter.