Hold dig varm til vinter

Det er efterhånden ved at blive koldt og mørkt, så det er på tide at lukke skodderne og at finde uldtæpperne frem i stuen og at tænde stearinlys omkring i huset. Vinter bringer tanker om kulde og regn, men også om jul og hygge, så glæd dig til at være pakket ind i jakker og tørklæder og til at kigge op på den kolde vinterhimmel med en rød næse og varm kakao i hånden.

Pejs og hygge

Hvis din stue eller dit køkken-alrum kan trænge til et lille løft i form af en funktionel og flot biopejs, så besøg https://www.decoflame.dk/ og undersøg dine muligheder for forskellige former for hybridpejse: indbyggede, væghængte eller fritstående, alt efter hvad du har plads til og hvad der passer til din resterende indretning. Biopejsene fungerer både som et stykke kunst, men også som varmegivende og hyggelige elementer i dit hjem. Hvis du ønsker et mere landligt eller gammeldags indtryk kan du få installeret en brændeovn og begynde at samle brænde til vinter.

Sweatre og tæpper

Udover varmen i huset, skal du bringe noget varme med når du tager derfra. Hav et bredt udvalg af lækre sweaters, handsker, og lune bukser. Når du går til bilen om morgenen, tag en varm kop kaffe med og sæt dig ud i din bil hvor du har tæpper og puder på bagsædet for ultimativ hygge. Se gennemført ud på jobbet med et matchende strik-sæt i beige eller grå, i hvilket du vil være komfortabel hele dagen, samtidig med at du ser professionel ud. Gyldne øreringe og rød neglelak vil føre sættet til perfektion. Det er vigtigt at holde hals og ankler dækket for at undgå snue, så find nogle flotte lange strømper og et rart tørklæde, du kan holde ud at have på hele dagen.

 

God vinter!