Kontorarbejde kan også give gener

Der er ikke mange, der tænker over det, men arbejder man på et kontor, så er man også fysisk udsat. Selvom det ikke er lige så synligt, og farerne ikke er lige omring hjørnet, som når man for eksempel befinder sig på en byggeplads, så kan det at arbejde på et kontor også føre til voldsomme skader og smerter i kroppen.

Det skydes blandt andet forkerte siddestillinger i flere timer dagligt og i det hele taget det stillesiddende job.

Vælg Herman Miller Sayl

Derfor er det vigtigt at passe på sig selv, når man arbejder på et kontor. Og det kan man gøre på et væld af forskellige måder ved for eksempel at gøre bevægelse til en fast rutine af ens arbejdsliv, eller ved at vælge møbler, hvor der er fokus på den gode ergonomi.

Det kan for eksempel være en kontorstol fra Herman Miller Sayl ,der giver den støtte, som din krop har behov for. Det kan være et ryglæn, der kan justeres efter dine behov, det kan være armlæn, der kan indstilles, så dine skuldre kan hvile afslappet, og det kan være højden, så dine ben står solidt plantet på jorden.

Oprethold ergonomien

En god og ergonomisk kontorstol kan således være vejen til det gode arbejdsliv for dig, hvor du ikke vil opleve gener. Det kan for eksempel være smerter i ryg og skuldre, fordi du spænder for meget op, når du sidder ved dit bord, eller det kan være i hænder og håndled, fordi højden på din kontorstol ikke matcher højden på dit skrivebord.

Sådanne gener kan med tiden blive kroniske, og så vil de pludselig komme til at hæmme dig markant til din hverdag, begrænse dig og gøre det sværere for dig at få en ordentlig søvn. Dit energiniveau vil således dale, og du vil opleve, at din effektivitet ligeledes forsvinder.