Pixojet – En webshop med noget for enhver!

Er du typen, som foretrækker at handle online og helst gerne i webshops, hvor du kan få dækket samtlige købsbehov på én gang? Besøg Pixojet i så fald!

Hos Pixojet har du mulighed for at bestille blækpatroner og lasertonere til printere, diverse kontorartikler og -udstyr, elektroniktilbehør til dine mobile enheder, populært legetøj til børn samt et væld af familiespil, finurlige og underholdende gadgets og en masse andet til – alt sammen ét sted.

Engang var der kun kompatible blækpatroner og tonere…

Da Pixojet først så dagens lys tilbage i 1982, var der tale om en enkeltmandsvirksomhed, som indkøbte og videresolgte kompatible forbrugsstoffer til printere, så forbrugere havde et sted at gå til, såfremt man ønskede at købe billigere alternativer til dyre, originale blækpatroner og lasertonere.

Pixojet blev i 2012 opkøbt af de nuværende ejere, og Pixojet.dk blev til.

Direktionen syntes fantastisk godt om idéen med de kompatible forbrugsstoffer til printere; man ønskede blot at give alle danskere mulighed for at sænke deres printomkostningerne med kompatible blækpatroner og lasertonere, hvilket man kunne opnå med Pixojet i en webshop-form.

En praktisk og tidsbesparende online multi-store

Pixojet.dk er i dag så meget mere end kun kompatible blækpatroner og tonere, og dette beror på et ønske fra virksomhedens side om at kunne dække adskillige købsbehov ét sted for at gøre hverdagen nemmere for de interesserede danskere.

Og hvor praktisk er det ikke lige med blot få klik at kunne lægge blækpatroner såvel som nyt legetøj og eventuelt en oplader til Macbook i den online indkøbskurv og få det hele leveret samlet dagen efter?

Ingen grund til at starte bilen og blive en del af lange, tidsrøvende kødannelser op til kassen i diverse fysiske butikker i jagten på alt det manglende; du kan i stedet blot tage din foretrukne mobile enhed i hånden fra, hvor end du er, lægge alle de nødvendige varer i kurven hos Pixojet og gennemføre din betaling – easy peasy! … og ikke mindst superpraktisk!

Har du ikke tidligere besøgt Pixojet, så giv det et go.

Hos Pixojet.dk kan du i øvrigt både handle i privat- og erhvervsøjemed, du får dag-til-dag-levering på over 95% af varesortimentet, 120 dages fuld returret og mange flere goder.