Sådan får du endnu mere plads til planter i dit hjem

Kan du heller ikke få nok af planter i hjemmet? Så er der god grund til at fortsætte stilen. For planter er både smukke at se på og sunde at leve med. Mange planter vil være med til at filtrere luften i dit hjem og gøre det sundere for dig at være derinde. Derudover er der også meget, der tyder på, at husplanter faktisk kan gøre dig gladere og mere rolig derhjemme. Men hvad gør man så, når man er ved at løbe tør for plads til disse grønne væsner? Læs med her, og få nogle ideer til det.

Find plads i højden

Hvem har egentlig nogensinde sagt, at dine planter nødvendigvis skal stå pænt placeret på gulvet, bordet eller i en vindueskarm? Sådan behøver det ikke at være. Sådan er det ikke engang altid i naturen.

Med ophæng til planter kan du eksempelvis hænge dine planter fra loftet. Det kan både være en god idé til større og mindre planter. Især hængeplanter vil dog se fantastiske ud, når de får lov til at brede deres lange grene og fylde hjemmet med grønt.

Derudover kan du også eksperimentere med planter oven på en bogreol eller et køleskab. Også her kan hængeplanter komme til sin ret.

Lav en plantetrappe

Og ideen med at finde mere plads i højden kan du også bruge på andre måder. Det kan nemlig være en god idé at tænke i flere niveauer, når du vil have mere plads til planter.

En anden ting, du kan gøre, er at lave en plantetrappe. På den måde skal du nemlig ikke bare nøjes med den lille smule plads, du kan finde oven på en bordplade eller en reol.

Alt du skal bruge er en lille trappestige eller en decideret plantereol, hvor der er plads til at stille potteplanter.