Trænger I til noget grønt?

Bor I inde i byen? Savner I ofte, noget natur at kigge på? Så kan I roligt læse videre. Når man bor inde i byen, kan man hurtigt komme til at savne, noget kønt og grønt at kigge på. Selvom der findes parker rundt omkring i storbyerne, kan man godt komme til at mangle det, tæt på sig. Det kan også være på arbejdspladsen, hvor I trænger til noget natur at kigge på. Der er heldigvis en løsning på denne længsel. I kan anskaffe jer en plantemåtte.

Hvad er en plantemåtte?

Det er så simpelt, som det lyder, det er en måtte med planter. Den kan anvendes mange steder, hvor man hurtigt ønsker noget grønt. Måtterne består af 20-25 forskellige slags vilde blomster og græsarter. De dækker op til 95%, når måtterne bliver leveret, hvilket betyder, at man får et grønt resultat med det samme. Fordelen ved en plantemåtte er, at I ikke skal bøvle med ukrudt. Biodiversiteten stiger også, eftersom måtten vil tiltrække insekter. Måtten er også nem at installere, man skal blot have gjort jorden klar. Det betyder at ukrudt, planter og andet skal fjernes først. Hvis der er meget sand i jorden, skal det blandes med muld, som gør at plantemåtten kan slå rødder.

Skal I have en måtte?

Hvis dette lyder interessant, kan I starte med at søge, på plantemåtte på nettet. Der kan I også læse mere om, hvilke muligheder I har, for at få lidt mere grønt omkring jer. En måtte med planter er en smart måde at tilføje natur på, med det samme. Her behøver man ikke at vente, indtil blomsterne spirer. Det er en smart løsning, og mon ikke det kommer til at blive mere udbredt over hele landet, de næste år. Så hvis I skal have fat I en måtte, så tag kontakt til et firma med plantemåtter.