3 tips til at komme i gang med en make-over af din stue

Synes du, det er på tide, at der sker noget nyt i din stue? Og har du lyst til at lave om? Så kræver det ikke ret meget at komme i gang med det.

Begynd med en oprydning

Inden du går i gang med at overveje, hvad der skal ske i din stue, så er det en stor fordel at gå i gang med at rydde lidt ud. Du har helt sikkert nogle ting og sager, som ikke længere passer til din indretningsstil eller som ikke er pæne længere.

Når du går i gang med at rydde ud, så er det også oplagt at sætte gang i en hovedrengøring. Det er nemlig en god måde at starte en make-over på.

Når din stue er fuldstændig ren og ryddet, så har du nemmere ved at overskue at lave om. Derfor er det bare at hive alle dine rengøringsartikler frem og starte fra en ende af.

Lav en plan for din stue

Før du kan komme rigtigt i gang med at lave om i din stue, er du nødt til at have en plan. Du skal bl.a. tænke over, hvad du har af ønsker til din nye stue. Vil du gerne have flere farver ind i din indretning? Vil du gerne have færre ting og mere plads? Vil du gerne skabe en mere hyggelig stemning?

Hvis du gør dig sådan nogle tanker, så bliver du hurtigt klogere på, hvor du gerne vil hen med din nye stue.

Gå i gang nu

Der er ingen grund til at udskyde dit indretningsprojekt på grund af små undskyldninger. Det kan godt virke uoverskueligt at gå i gang, men når først du har idéerne og lysten, så er det bare at gå i gang.

Du bliver nemlig med garanti rigtig glad for resultatet i sidste ende.