Få tips og inspiration til gardiner og indretning

Trænger dine gardiner til at blive udskiftet? Måske er de gået i stykker, eller er blevet matte i farven? Der kan være flere grunde til at udskifte sine gardiner. Det kan også være rart at få nye gardiner i forhold til indretningen. Du kan læse nærmere her om et gratis besøg af gardinbussen og finde inspiration til dine nye gardiner og indretning.

Til dig som går efter en bestemt indretning i boligen

Mange går op i indretningen i deres bolig. Når man skal have nye møbler eller bolig interiør, ønsker de fleste, at de nye møbler, skal passe ind i den nuværende indretning. Det samme gælder, når det kommer til gardiner, og kan derfor være at svært at vælge sine nye gardiner. Hvis du har svært ved at vælge dine gardiner, kan du overveje at få et gratis besøg af gardinbussen, som kører direkte hjem til dig med forskellige stofprøver.

Afprøv forskellige stofprøver i din indretning

Det er en god idé at anskaffe forskellige stofprøver, så du kan afprøve, hvordan materialet og farven passer ind i indretningen. Gardinerne kan være med til at give det sidst touch til din indretning. Du kan komme et skridt tættere på at finde de perfekte gardiner til netop dit hjem ved at bestille et gratis besøg af gardinbussen. Udover at de har forskellige stofprøver, kan du ligeledes få vejledning og inspiration af gardinkonsulenten, som har stor erfaring med gardiner.

En af de trends, som er moderne for tiden er lange stofgardiner, hvilket ses i mange boligmagasiner. Dette gælder særligt både i stuen og soveværelset, hvor de hænger bølgende. De er særligt flotte at have hængende, hvis man har store vinduespartier og højt til loftet. De er nemlig æstetiske at se på og bidrager til indretningen, da gardinerne har et varmt og luksuriøst udtryk.