Indkøb til dit nye køkken

Dit nye køkken er bygget færdigt, men det er kun et skelet for nu; inden du har fyldt det med dine ejendele, nye som gamle, er det ikke helt dit personlige køkken endnu. Men frygt ej; efter et par dages brug, vil det straks føles mere hjemligt og velkendt og klar til alle de minder der skal skabes indenfor dets vægge med børnene og familien, fødselsdagsmorgener og date-aftener.

Praktisk

Skufferne skal fyldes med bestil og kopper og skåle, hvilke du nok allerede har liggende fra dit forrige køkken, men hvis du ønsker det helt nyt udtryk kan du købe nyt og få det hele til at passe sammen fra stole til lampeskærme til krus. Find køkkenmaskiner og stel på Massive Stock eller køb tallerkener i en genbrugsbutik, hvor du kan finde flot og unikt stel, der kan pynte på dit middagsbord. Køb desuden dækkeservietter for et gennemført udseende – disse kan have samme farve eller nuance som lampen over spisebordet. Sørg for at have plads i skabene til alle de mindre kønne køkkenmaskiner du ikke gider have fremme på daglig basis, men får brug for på et tidspunkt. Køb opbevaring til skeer og lignende i krukker ved komfuret, så de er lettilgængelige, men samtidig ikke ser rodede ud. Knager til viskestykker er også gode, så de ikke bare ligger rundt omkring.

Pynt

Oftest er der ikke vægplads nok i et køkken til plakater eller fotografier, men du kan afsætte en del af køkkenbordet til en stående plakat og en plante (eventuelt en basilikumplante, så du kan bruge bladene i dine retter). Du kan pynte køkkenet med stearinlys og holdere til disse samt krukker, der både er praktiske til opbevaring og pyntelige når man kigger rundt i lokalet. Gardiner er også en stor del af rummets udtryk og de kan have samme farve som stolene eller køkkenskabene, så det hele fremstår som en gennemtænkt helhed.