Få hjælp til orden i hjemmet med HAY kasser her!

HAY kasser

HAY kasser er geniale til opbevaring i hjemmet. Så har du ikke selv helt styr på hvordan du skal opbevare dine børns legetøj, dine spil og mange andre af dine andre essentielle boligtilbehør, så er HAY kasser yderst geniale, og giver dig hjælp til alt slags orden i dit hjem. HAY kasserne er meget populære, og du kan næsten med garanti finde HAY kasser i de fleste hjem nu til dags grundet hvor funktionelle de er, og så har de også et meget flot design. Grundet HAY kassernes flotte design er de også blevet til at se mange steder på de sociale medier, hvilket nok også er til grund for deres store popularitet. Hos Little Happy kan du få de fede HAY kasser til en fordelagtig pris, ja faktisk Danmarks billigste, ved at klikke ind på dette link: www.littlehappy.dk/hay-kasser. 

Farverig og stemningsfuld orden i hjemmet

De fede HAY kasser kommer i mange forskellige farver, og disse kan kombineres på mange måder, så du får skabt en farverig og fed stemning i dit hjem. De farverige HAY kasser er gode til at lave et skil i et ellers måske meget hvidt rum, for at give rummet en smule mere personligt touch. Udover at give hjemmet et farverigt og personligt touch, er farver også med til at påvirke hvordan vi går og har det. Det er studeret af flere psykologer at farver har en indvirkning på vores humør og skaber en reaktion hos os mennesker. En farve er altså mere end blot end farve, og med HAY kasserne i de forskellige farver, kan de altså være en stor del af hvordan vi kan gå og have det i hverdagen. 

HAY kasser i forskellige størrelser

HAY kasserne kommer i tre forskellige størrelser, som gør at de kan være behjælpelige til en meget bred og forskellig form for orden i hjemmet. De tre størrelser hedder HAY kasse small, HAY kasse medium og HAY kasse large, og måler hhv. 26,5x17x10,5 cm, 40x30x14,5 cm og 40x60x15,5 cm, og så er kasserne fødevaregodkendte så de for eksempel også kan benyttes til forskellig slags opbevaring i køkkenet. 

Den mindste af kasserne, en HAY kasse small, kan være god at bruge som opbevaringsmulighed ved puslebordet. Man kan så placere bleer, cremer og lignende i kasserne. Den mellemste af kasserne, en HAY kasse medium, er god til at benytte til fx barnets tøj og legetøj på børneværelset. Den største af kasserne, en HAY kasse large, er god til opbevaring af større ting, fx spil, overtøj og lignende.

Mulighederne er mange, og med HAY kasser kan du være garanteret en god hjælp til orden i hjemmet.