Derfor skal du overveje barstole til hjemmet

Har du lige fået en ny, fin bolig efter tidligere at have måttet bo i en faldefærdig studiebolig, hvor at alle dine møbler kom fra genbrug? Så er det nok på tide at investere i nye, flotte møbler, så du får så flot et sted at bo, at det virker, som var det revet ud af et boligmagasin. Bl.a. skal du forsyne dit hjem med fine siddepladser. Her gælder det om ikke at have tunnelsyn, men tænke på flere møbler.

Har barstolen en berettigelse i hjemmet?

For selvfølgelig skal du have en sofa – evt. en chaiselong, hvis du vil have noget at slænge dig på. Og selvfølgelig skal du have en lænestol, når du vil sidde og læse avis. Men har du et fint køkkenalrum, er også barstole værd at overveje. For de går godt sammen med det høje køkkenbord, især hvis du har en minibar kørende og kan lange drinks over bordpladen. Barstole har faktisk flere nyttige træk.

Du bruger ikke en aften på en barstol

Kender du det at ville rejse dig fra en sofa eller lænestol, men du ikke kan samle energien til at gøre det? Det er en naturlig følge af, at disse siddepladser har et ryglæn, hvorimod det ikke er tilfældet med hverken barstole eller visse brikser. Mødes I til drinks hos dig før en bytur, så sid på barstole for ikke at blive slået ud allerede tidligt på aftenen og tænke, at I lige så godt bare kan blive hos dig.

Barstole er meget mobile

Et andet nyttigt træk ved barstole er, at de er nemme at flytte rundt på, hvor det samme ikke kan siges for sofaer eller lænestole. Så når du ikke er i rollen som bartender hjemme i køkkenet, kan du bare stille dem af vejen eller stable dine barstole på hinanden for at få nogle lidt bedre pladsforhold.