Efteråret viser sin fremtræden

I takt med at temperaturerne langsomt falder, solen hurtigere går ned og vi må trække i vores varmeste strik, skifter træernes blade langsomt farve. Og selvom bladene går fra at have den smukkeste flaskegrønne farve til en dyb flamberende orange, som i sig selv er betagende, falder bladende langsomt til jorden og lander ude i haven. I går havde du været ude med kosten for at feje det værste væk, men da du kigger ud ad vinduet et par dage senere, ligger der våde, flade og triste blade, hvor du for lidt siden havde brugt eftermiddagen på at feje. Måske har du brugt de sidste mange år hvert eneste efterår på at feje og feje og feje. Og hver gang har du ærgret dig over, hvad du kunne have brugt al den tid på, hvis ikke du skulle rende rundt ude i haven og fjerne fugtige, rådne blade.

Ikke mere spildtid

Du har sikkert allerede tænkt tanken. Og set eller hørt naboen gå rundt med sin nye løvsuger eller løvblæser der på ingen tid rydder laget af efterårets første omgang blade. Men dine overvejelser går måske på, om det er det værd? Og hvilken udgave skal du vælge? Se det store udvalg af Stihl løvblæsere og løvugere, hvor du online kan sidde i dit eget tempo og undersøge de forskellige varianter. Der er både batteri-, benzin- og eldrevne løvsugere i forskellige prisklasser, der passer til lige præcis dine ønsker.

Tid til en kop kaffe

Den tid du før brugte på at rydde haven for blade, kan du nu bruge på en tiltrængt ekstra kop kaffe i efterårssolens skær, imens du kigger ud på din nydelige have uden store bunker af våde blade og skidt. Og ikke nok med det, kan du have ro i maven over, at græsplænen ikke ødelægges af smattede bladdynger.