Udendørs bruser til poolen

En af tidens helt store trends, er udendørs bad. Både udespa, og pools i haven, er et meget populært indslag. Som et praktisk supplement til din pool, kan det være smart med en udendørs bruser.

Dette kan du finde på www.flottebade.dk, hvor vi har et stort udvalg af brusere til dette formål.

Udendørs haveluksus

Med en bruser i haven, sammen med en pool, eller et udendørs spabad, så har du faktisk et komplet badeværelse i have. Hvor man kan vælge om man blot skal tage et brusebad, eller også hoppe en tur i vandet.

Inden man går i poolen eller spaen, er det en god idé at vaske sig af under bruseren først, lige som man får af vide i svømmehallen.

Når man vasker sig inden, kan man vaske mere en 90% af alle bakterier af kroppen. Bakterier, som ellers vil blive tilsat badevandet, når du hopper i poolen. Så det giver rigtig god mening, i forhold til at minimere brugen af kemikalier i dit spabad, eller i din pool.

Brusemuligheder i haven

Faktisk kan man sagtens benytte en helt almindelig bruser, som have bruser.

Sak din bruser etableres på ydersiden af en husmur, er det en enkel ting at etablere. Man skal blot føre vandrør ud igennem muren og så er man klar til at montere bruser.

Der findes også en del fritstående udebrusere, som kan monteres i fliserne ved siden af poolen. Til disse skal der også føres vandrør ud, så man kan mixe vand, som i en almindelig bruser.

En anden mulighed, er at man anskaffer en solopvarmet have bruser. Det har den fordel, at den kan have forskellige placeringer i haven, og man har mulighed for at flytte den rund i løbet af året. Selve bruseren indeholder en mængde vand, som opvarmes af solen, som kan bruges når man bader. Under de helt optimale forhold, kan man få et helt op til 20 minutter langt, varmt bad.

Husk at en bruser og vandrør ikke kan tåle frost om vinteren. Derfor anbefales det også at man tager sin udendørsbruser ind, inden frosten sætter ind. Frostskader vil ikke være dækket af garantien.