Er du til enkelthed? Så anlæg din have med Holmegaardsten

Mange husejere værdsætter enkelte udendørsarealer for at bruge mindre tid på vedligeholdelse af selve haven. Og det kan sagtens blive en ligeså smuk have, for beplantningen kan ske i smukke og æstetiske krukker eller plantekasser, som også bidrager til et unikt have-miljø.

Den unikke Holmegaardsten

Et unikt have-miljø gøres også med sten. Og her er Holmegaardsten favorabel i sit udseende og materiale. Den kan dertil tilgås i udformning af spændende kontraster, som bidrager til anderledes og smukke looks. Som igen kan løfte ens hus på en særdeles smuk måde. Anlæg en smuk have med Holmegaardsten .

Smag er gudskelov forskelligt, men det er noget Holmegaardsten tager højde for i sine forskellige stenfarver. Det gør, at den unikke Holmegaardsten klæder stort set de fleste haver og huse. Både som terrasse-, trappe- og gang-sten. Men også til bede.

Praktisk have med Holmegaardsten

At have en praktisk have gør også, at man har mere tid til det væsentlige. Nemlig sin familie og venner. Og især travle småbørnsfamilier sætter pris på tiden med sine børn frem for en uoverkommelig have.

Som man ikke altid når at ordne i sin fritid, når man har mindre børn. Det kan være en stressfaktor i sig selv, da man også har hus, man skal nå at ordne. Det gør, at mange unge husejere især vælger mere sten på deres grund frem for græs. Om ikke andet mindre græs.

Vedligeholdelse af Holmegaardsten

Som alt andet ved et hus, undgås ikke vedligeholdelse. Det skyldes vejr og vind og heraf naturens forekomster som bl.a. alger. Alge-fjernelse er en del af vedligeholdelsen af både træ- og stenterrasser. Netop for at undgå glid og fald bør det afhjælpes i de våde årstider.

Men det gør også, at stenen vil fremstå smukt i mange år, da stenens materiale er robust udført. Et materiale som også i forhold til udseendet skal tilgå det æstetiske look. Heraf er det ej heller mærkeligt, at det er en sten mange husejere finder populær til stenbelægning.

Fundamentet for belægning med Holmegaardsten

Som alt andet fundament ved fremføring af byggeri, bør din jord være i orden til stenbelægning. Er den ikke det, vil det med tiden og hurtigt kunne ses ved ujævnheder. Enten er nogen fliser nedsunket mere end ret er eller du har stenbede, der står og falder til den skæve side.

Så får du ikke professionelle fagfolk til at gøre arbejdet, så invester tiden i dit anlægsprojekt med at søge informationer herom. Heraf sikres, at dit arbejde bliver veludført men også din investering.

Gør det selv projekter

Mange husejere ynder selv at kunne udføre forskellige håndværksmæssige opgaver ved sit hus. Det er en del af det, at have og eje eget hus. Men som gør det selv mand er det også vigtigt at vide, hvad der bedst tjener ens hus.

For ikke alle gør det selv projekter ender godt ud og kan også være tidskrævende. Så at kende sine grænser for, hvornår det er tilrådeligt at fagfolk træder til er bestemt sund fornuft.