Få en smuk og moderne indretning i dit hus eller i din lejlighed

Står du midt i et stort renoveringsprojekt, hvor hus eller lejlighed skal have den helt store tur? Så skal du kigge med her, for at få tips og tricks til hvordan, du kan få et hus eller lejlighed der ligner forsiden på et boligmagasin.

Hvem går ikke og drømmer om at få et lækkert og stilrent køkken, eller et smukt og moderne badeværelse? Hvis det er din drøm, er det bare med at komme i gang – mulighederne er mange, og de gode ideerne kan komme lige som du mindst venter det.

Start stort ud

Hvis du gerne vil renovere hele din lejlighed, eller hele dit hus, kan det være en god ide at starte med de store ting, som gulv og vægge.

Gulvet er en vigtig del af indretningen, selvom man ikke lige tænker over at det gør noget til indretningen. Hvis du går og drømmer om at få et stilrent og moderne look, kan det være en god ide at rive de gamle gulvtæpper af og brække gulvet op. Selvom det er et stort stykke arbejde, vil I blive gade for det i sidste ende.

Brug lidt tid på at finde ud af hvilket gulv I kunne tænke jer. Flotte og stilrene gulve kan være et epoxy gulv eller et smukt plankegulv.

Brug også tid på de små ting

Når alle de store ting er færdige, kan I endelig bruge tid på detaljer og finish. Det er de små ting der gør en indretning smuk og lækker. Hvis i bor i et lidt ældre hus eller i en ældre herskabslejlighed, kan det være en god ide at sætte stuk i loftet. Dette vil løfte hele rummet og gøre det mere indbydende.

Selvfølgelig er blomster, smukke lamper og nips også en vigtig del af indretningen. Så brug også tid på dette.