Guide: En stue med stil

Det er altid spændende at skulle indrette et rum på ny. De rum som gør det største indtryk på hele familien, og som gæster særligt lægger mærke til, er de rum, hvor vi tilbringer mest tid sammen. Dette gælder særlig stuen, som gerne skal lægge op til afslapning i stilfulde rammer. Læs her om to ting du kan inkorporere, når du indretter stuen.

Lækre designlænestole

Der findes rigtig meget lækkert dansk design så start med at kigge efter, hvilke møbler af dansk design der passer godt til din stil. Det første og vigtigste at finde til din stue er gode steder at sidde. Sofaer og lænestole skal både være flotte og komfortable, så her skal du bruge ekstra tid og overvejelse, når du shopper til stuen. Et rigtig godt bud på en stilren og komfortabel stol af lækkert dansk design kunne være en hay stol. Her kan du finde et stort udvalg af lænestole, spisestole, kontorstole og barstole i simpelt og moderne design. De har flere lænestole og lounge stole, som vil passe perfekt til stuen. Disse stole kan findes med stofbetræk i smukke farver eller med læderbetræk. Derudover kan du selv vælge, hvilken træsort stellet skal laves af. Her er du sikret designstol af høj kvalitet.

Hiv naturen med ind i stuen

En trend der er kommet for at blive, er at fylde sit hjem med smukke planter. For det første så bidrager planter til et forbedret indeklima, og er derfor sundhedsmæssigt gode at placere i alle rum. Når du indretter din stue og har særligt fokus på at skabe en hyggelig og afslappet stemning, så er planter et fantastisk redskab, da det kan omdanne stuen til en oase. Store gulvplanter er særligt på mode lige nu, og hængeplanter er en glimrende måde at inkorporere flere planter, uden at de fylder på diverse overfalder.