Guide: Få en smuk og indbydende entré

Du står måske og er i gang med at bygge nyt hus, eller er ved at renovere dit gamle hus, og du ved ikke helt hvordan du skal indrettet din entre?

Entréen er et af de vigtigste rum i huset. Det er her dine gæster får et førstehåndsindtryk af dit hus eller lejlighed. Derfor er det vigtigt, at entréen er indbydende og hjemlig, så gæsterne har lyst til at fortsætte ind i resten af huset. Det kræver ikke ret meget at gøre ens entré indbydende. Her er der tips og tricks til, hvordan du kan gøre din entré smuk og indbydende.

Indbydende udefra

Når gæsterne står udenfor, er det faktisk her de får det første indtryk af huset. Derfor er det en god ide at gøre din facade flot og indbydende. Helt essentielt kan dette gøres ved at sætte en hoveddør i facaden, der giver et åbent udtryk. På den måde føler gæsterne sig allerede budt velkommen. Du kan se alle facadedøre her.

En anden simpel ting man kan gøre, er at sætte krukker op med flotte blomster eller et lille træ. Dette giver et varmt og hjemligt udtryk.

Lad gæsterne få følelsen af at de er hjemme

Når gæsterne kommer ind i entréen, kan der gøres meget lidt for at få gæsterne til at føle sig hjemme. Et godt råd er: Ryd op og fjern alt der laver støj for øjet. At få fjernet sko og skoletasker gør rigtig meget for øjet. Små ting som en lille buket blomster og levende lys kan få et hvert rum til, at føles roligt og hjemligt.

Få installeret et loftslys der giver et naturligt lys. Det er ikke behageligt at komme ind i en mørk entré, med meget lidt lys. Det naturlige lys kan også få rummet til at se større ud, og dermed mere indbydende.